El Làser de CO2 en Ginecologia

Després de 20 anys usant el Làser en medicina, avui dia ja estan plenament acceptades les indicacions realment útils per a la seva aplicació en ginecologia.

Unes es relacionen amb el benestar de la dona i que alguns relacionen – equivocadament – amb la gineco-estètica com és la remodelació dels llavis menors o el rejoveniment de la vagina o els llavis majors quan pels parts o els canvis hormonals dels ovaris, s’ha produït una pèrdua de tensió en aquella zona.

D’altres són més funcionals, como pot ser la pèrdua involuntària d’orina o la sequetat vulvar o vaginal que pot produir picor o cremor vulvar o dolor en el moment de mantenir relacions sexuals o fins i tot la impossibilitat de tenir-ne.

Hi ha moltes més indicacions que en el moment de la visita ginecològica i en funció de les troballes clíniques el seu metge li informarà.

Els equips Làser d’última generació (com el Gynelase V2 que IFS posa a la seva disposició) estan dotats dels darrers avenços tecnològics que prevenen de forma automàtica el que podríem considerar “riscos” del procediment.