El Làser de CO2 en Ginecologia

El Làser de CO2 en Ginecologia

Després de 20 anys usant el Làser en medicina, avui dia ja estan plenament acceptades les indicacions realment útils per a la seva aplicació en ginecologia.

Unes es relacionen amb el benestar de la dona i que alguns relacionen – equivocadament – amb la gineco-estètica com és la remodelació dels llavis menors o el rejoveniment de la vagina o els llavis majors quan pels parts o els canvis hormonals dels ovaris, s’ha produït una pèrdua de tensió en aquella zona.

D’altres són més funcionals, como pot ser la pèrdua involuntària d’orina o la sequetat vulvar o vaginal que pot produir picor o cremor vulvar o dolor en el moment de mantenir relacions sexuals o fins i tot la impossibilitat de tenir-ne.

Hi ha moltes més indicacions que en el moment de la visita ginecològica i en funció de les troballes clíniques el seu metge li informarà.

Els equips Làser d’última generació (com el Gynelase V2 que IFS posa a la seva disposició) estan dotats dels darrers avenços tecnològics que prevenen de forma automàtica el que podríem considerar “riscos” del procediment.