Comunicat extraordinari respecte el coronavirus COVID-19

Comunicat extraordinari respecte el coronavirus COVID-19

A no ser que el Ministerio de Sanidad o el Col·legi de Metges, aconsellin altres mesures per a evitar els problemes relacionats amb el coronavirus COVID-19, en centres mèdics com el nostre, on no hi ha acumulació de gent, es pot atendre als pacients sense cap risc.

Així doncs, els controls clínics, les revisions periòdiques o les visites davant de qualsevol urgència se seguiran duent a terme sense interrupcions. A IFS estem seguint les mesures higièniques de prevenció que fins ara s’han establert.

No obstant, en cas que vostè estigui amb simptomatologia de risc o hagi estat en contacte amb alguna persona infectada, agrairem que ens anul·li la visita de manera preventiva.

Us seguirem informant i quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.