Nou comunicat sobre el Coronavirus COVID-19

Nou comunicat sobre el Coronavirus COVID-19

Fins a l’aixecament de les directrius sanitàries pel Coronavirus, el nostre centre estarà obert amb el mateix horari de visita atenent totes les urgències que ho precisin i fent les visites o consultes que es puguin fer per telèfon.

A no ser que el Ministerio de Sanidad o el Col·legi de Metges, aconsellin altres mesures per tal d’evitar els problemes relacionats amb el coronavirus, en centres mèdics com el nostre on  no hi ha acumulació de gent, es podria seguir atenent als pacients sense cap risc.

Així doncs, els controls clínics, les revisions periòdiques o les visites davant de qualsevol urgència, es podrien seguir fent sense interrupcions. Al centre estem seguint les mesures higièniques de prevenció que fins ara estan establertes.

Això no obstant, seguint les recomanacions que sobretot el Servei Català de la Salut de la Generalitat aconsella, tan sols atendrem els casos amb molèsties urgents.

En el supòsit de que tingui simptomatologia de risc o hagi estat en contacte amb alguna persona infectada, agrairem que ens anul·li la visita de manera preventiva i acudeixi solament a un Hospital per a que sigui adequadament atesa.