Coneix IFS

IFS Centre Mèdic sorgeix de la idea inicial del Dr. Font Sastre (Catarroja 1907 – Mataró 2003) qui, quan va començar a treballar a Mataró el 1941 fins ara, va voler oferir a “la seva Ciutat i Comarca” una assistència mèdica de qualitat basada en l’assistència personalitzada, el treball en equip, l’actualització dels coneixements mitjançant l’estudi continu i la utilització de la tecnologia més avançada, idea que en el curs dels anys va anar transmetent als seus col·laboradors.

La inclusió en l’equip del seu fill Font Sastre Jr. en 1966, format a la Clínica Dexeus de Barcelona i membre fundador de l’Institut Dexeus, va ser un impuls que va permetre l’aplicació de noves tecnologies i la incorporació d’altres especialistes en Obstetrícia i Ginecologia. Posteriorment es va ampliar el tipus d’especialitats mèdiques que s’atenien fins que, en el moment actual, IFS Centre Mèdic ofereix un servei ampli i divers format per un equip de metges de diverses especialitats d’alta qualificació tècnica.

Sota la direcció del Dr. Font Sastre es van aplicar tècniques, per aquell temps innovadores, com la ventosa obstètrica, com l’ecografia o la laparoscòpia. Al Centre s’han elaborat tres tesis doctorals dirigides pel Professor Bonilla Musoles i s’ha col·laborat en la redacció d’una quarta. S’han realitzat múltiples publicacions i participat al tribunal de tesis doctorals. El Dr Font Sastre va aconseguir la seva il·lusió de tenir el títol de Doctor en Medicina i Cirurgia a l’edat de 71 anys.

En l’actualitat, la complexitat de la medicina ha fet que s’hagin potenciat les subespecialitats. Els professionals que formen part del Centre s’han seleccionat atenent al seu alt grau de preparació i el nivell d’assistència. La relació de metges que integren IFS Centre Mèdic així ho corroboren.
L’acreditació del control de qualitat de la ISO 9001 que des de 2013 té IFS Centre Mèdic és la demostració externa de la serietat i professionalitat en la qual des de fa 75 anys es treballa en el Centre.

ifs_drvicente

newsletter1

ifs_saladespera