Tractaments per al rostre

Toxina Botulínica

Evita la formació d’arrugues al relaxar, durant un període de temps, els músculs de la meitat superior de la cara evitant que es contreguin. Les arrugues desapareixen i la cara adquireix un aspecte més relaxat després de la injecció, en uns punts determinats de la regió facial, d’aquesta substància amb l’ajuda d’unes xeringues amb unes agulles molt fines. El seu efecte es posa en evidència uns tres dies després de les injeccions i dura uns quatre a sis mesos. Es recomana aplicar-les una o dues vegades l’any.

Mesoteràpia facial

Consisteix a aplicar vitamines, àcid hialurònic i altres components que produeixen una hidratació i reafirmació de la pell al augmentar la densitat i la brillantor a la cara.

Tractament d’arrugues

Per reduir o fer desaparèixer les arrugues de la cara a les zones, on hi han les línies de l’expressió (front, regió nasogenial, galtes, celles, etc.), s’apliquen segons el tipus d’arrugues, la seva profunditat o localització, diferents tipus de cremes formades per àcid hialurònic, àcid polilàctic, hidroxiapatita de calci, etc., aconseguint de forma natural i segura, excel·lents resultats.

Pilling químic

Es pot aconseguir la desaparició de les taques de la pell, les fines línies d’expressió, el control sebaci, la disminució de les cicatrius i altres anomalies suaus de la pell mitjançant aquestes tècniques. L’exfoliació es realitza a diferents nivells (baix, mitjà profund) segons les necessitats i característiques de cada pacient.

Fils tensors de PDO o fils coreans

És una nova tècnica de lífting no quirúrgic que col·loca diversos fils en la dermis produint un efecte tonificant des de l’interior de la mateixa i evitant la flacciditat de la pell. Alhora, estimula la proliferació del col·lagen de la dermis, augmentant el seu gruix i millorant així la textura de la pell. Ajuda de forma natural a produir un efecte d’estirament de la pell i d’elevació de cara. Aquesta tècnica ha estat dissenyada per dermatòlegs coreans que han estat els pioners en la utilització. Els fils es reabsorbeixen sols i es poden aplicar en diverses zones del cos. L’efecte lífting és immediat i es consolida als tres mesos de la seva aplicació.

Tractament de les ulleres

Tot i que les ulleres poden aparèixer de forma puntual per esgotament o malaltia, les que són permanents són fruit de l’edat i/o de la genètica. El cas de les ulleres, terra lacrimal o sòl palpebromalar, es poden corregir mitjançant Redensity II, un producte que combina l’àcid hialurònic semireticular amb vuit aminoàcids, tres antioxidants, minerals i vitamina B6. S’aplica amb una tècnica d’injecció precisa. Els resultats són: una millora del to i la qualitat de la pell de la zona infrapalpebral, proporciona volum i lluminositat a les ulleres, rejoveneix la mirada i proporciona un aspecte fresc i relaxat.

Augment de llavis

Perfila i realça el volum dels llavis i es suavitzen o eliminen les arrugues del llavi superior. Això s’aconsegueix mitjançant la injecció subcutània de productes re-absorbibles amb àcid hialurònic.

Bioplàstia facial

Busquem el perfecte equilibri facial a l’harmonia del volum i línies de les nostres faccions. Així tractem:
  • augment de pòmuls.
  • augment o projecció del mentó.
  • redefinició de l’angle mandibular.

Tractaments amb plasma

Consisteix a injectar factors de creixement plaquetari que són a la pròpia sang de les persones. Per a això s’extreu una mica de plasma del pacient i es centrifuga. Després se li injecten a la pròpia pacient en els punts que vulguem millorar o corregir. Aquesta aplicació subcutània dels factors de creixement plaquetari produeixen notables millores en la pell deteriorada, restaurant el seu gruix i la seva vitalitat, recuperant l’elasticitat, e incrementant la suavitat i la lluminositat, alhora que recupera les zones flàccides.

Els nostres tractaments

Els nostres serveis

Vols contactar amb nosaltres?
Si vols rebre més informació sobre els nostres serveis o prefereixes concertar una cita, posa't en contacte amb nosaltres.