Diagnòstic Genèric Preimplantacional

Què és?

El Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP), és la tècnica de diagnòstic genètic que es realitza a l’embrió abans de ser transferit a l’úter matern, amb la finalitat de transferir només aquells embrions que son sans genèticament i cromosòmicament. És una tècnica que s’utilitza complementàriament a la Fecundació In Vitro.

Ens quins casos està indicada?

  • Pacients portadors de malalties hereditàries
  • Edat materna avançada
  • Diversos cicles de
  • Fecundació In Vitro previs sense embaràs
  • Pacients amb avortaments de repetició
  • Alteracions en el semen

Com funciona?

Cal que la parella es sotmeti a una Fecundació In Vitro, i després de 3 dies de cultiu embrionari (quan els embrions estan a 8 cèl·lules) s’inicia la tècnica del DGP.
El procés del DGP ho podem dividir en 2 etapes:

1. Biòpsia embrionària: Al tercer dia del desenvolupament els embrions estan a 6-8 cèl·lules. En aquest moment es realitza la biòpsia embrionària que consisteix en extreure una cèl·lula de l’embrió. L’embrió es deixa en l’incubador fins al moment de la transferència. L’eliminació d’una cèl·lula no compromet el seu desenvolupament.

2. Estudi genètic: La cèl·lula extreta es sotmet a un anàlisi genètic (per descartar malalties gèniques i/o cromosòmiques

3. Un cop obtenim el resultat del DGP es cita a la pacient per transferir els embrions sense alteracions genètiques.

Vídeo

Els nostres serveis

Vols contactar amb nosaltres?
Si vols rebre més informació sobre els nostres serveis o prefereixes concertar una cita, posa't en contacte amb nosaltres.